Lingua JuraLingua Jura

Kostprijs?

Voor vertalingen hanteren wij een tarief per woord en berekenen onze offerte op basis van het aantal woorden van de te vertalen tekst. Voor teksten met veel herhalingen voorzien wij een speciaal tarief. Korting is mogelijk voor omvangrijke opdrachten.

Voor revisie en proofreading rekenen wij een uurtarief aan.

Legalisatie van documenten gebeurt tegen een vast tarief. Wij rekenen geen meerprijs aan voor uw specifiek juridisch jargon.

Hoe moet ik mijn tekst aanleveren?

Het liefst ontvangen wij uw tekst als Word-bestand per e-mail. Dat werkt voor ons het makkelijkst. Bovendien ontvangt u de vertaling dan in dezelfde lay-out als de oorspronkelijke tekst. Als u geen Word-bestand hebt, dan kunt u ons de tekst ook in een ander formaat toesturen, bijvoorbeeld als pdf, ingescand per e-mail of gewone post. Stuur per gewone post geen onvervangbare originele documenten!

Verzending: hoe ontvang ik mijn vertaling?

Een niet-beëdigde vertaling verzenden wij per e-mail, maar per gewone post kan natuurlijk ook. Omdat een beëdigde vertaling voorzien is van een originele handtekening, verzenden wij deze per gewone post (eventueel aangetekend) of, indien nodig, per koerier. Van een beëdigde vertaling kunnen wij daarnaast op verzoek ook een digitale versie aanleveren.

Levertijd: wanneer is mijn vertaling klaar?

Dat hangt af van een aantal factoren. Natuurlijk is de lengte van een tekst van belang, maar ook het onderwerp, de moeilijkheidsgraad en de talencombinatie spelen een rol, evenals de beschikbaarheid van onze juristen/vertalers.

Mogelijkheden subsidies vertaalkosten:

Bekijk de mogelijkheden voor de subsidies van uw vertaalkosten in Vlaanderen, Brussel en Wallonië hier.


Bestanden ter vertaling: bestanden van meer dan 2MB kunnen niet via dit formulier verzonden worden. U kunt ze per e-mail versturen naar info@linguajura.be.
1.
2.
3.

Beëdigde vertaling : Ja Nee

Gelegaliseerde vertaling:  Ja Nee

Hoe hebt u ons gevonden?


CONTACT LINGUA JURA

  • Leeuwkestraat 1 bus 01 – B-8790 Waregem
  • +32 (056) 60 64 68
  • legal@linguajura.be Ja, gelieve mij op de hoogte te houden van uw nieuws